Hangar.no
internasjonalt

Lufthansa setter 13 langdistansefly på bakken i forbindelse med koronaviruset

Det tyske konsernet Lufthansa har valgt å sette 13 langdistansefly på bakken i forbindelse med at ruter til Kina og Asia enten er innstilt eller flyr med nærmest ingen passasjerer.

Flyselskapet sier til nyhetsbyrået Reuters at situasjonen vil føre til en negativ effekt på selskapets resultat ettersom det å sette så mange fly på bakken uvirksom er dårlig økonomi.

Flyselskapene Air France og KLM har også annonsert at selskapet trolig vil måtte vinke farvel til mellom 150 og 200 millioner euro i tap på inntjening til april måned som følger av koronaviruset.

Andre nyheter

Ber om minst 200 millioner euro for å overleve koronakrisen

Hans Olav Nyborg

Alitalia blir krympet som selskap – Skal kun ha 25 fly i flåten og maks 3000 ansatte

Hans Olav Nyborg

Wizz Air tvinges trolig til å sette flyene på bakken

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer