14.2 C
Oslo
23/09/20
Hangar.no

Lufthansa setter 13 langdistansefly på bakken i forbindelse med koronaviruset

Det tyske konsernet Lufthansa har valgt å sette 13 langdistansefly på bakken i forbindelse med at ruter til Kina og Asia enten er innstilt eller flyr med nærmest ingen passasjerer.

Flyselskapet sier til nyhetsbyrået Reuters at situasjonen vil føre til en negativ effekt på selskapets resultat ettersom det å sette så mange fly på bakken uvirksom er dårlig økonomi.

Flyselskapene Air France og KLM har også annonsert at selskapet trolig vil måtte vinke farvel til mellom 150 og 200 millioner euro i tap på inntjening til april måned som følger av koronaviruset.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer