12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Lufthansa starter opp igjen flyvninger til Kairo

Det tyske flyselskapet Lufthansa har startet opp igjen sine flyvninger til Kairo i Egypt. Både British Airways og Lufthansa stanset lørdag alle sine flyvninger til Egypt på grunn av bekymring over forhøyet terror aktiviteter i landet.

For Lufthansa ble det kun en kort stopp da flyvningene ble gjenopptatt søndag. Det britiske selskapet British Airways følger fortsatt rådene til britiske myndigheter som er å ikke betjene landet med noen flyvninger den neste uken.

I følge BBC vil flyselskapet følge med på status kommende uke og vurdere når flyvningene skal starte opp igjen. Det skal være opplysninger om pågående planlegging av terrorvirksomhet som har fått britiske myndigheter til å advare briter mot å reise til Egypt.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer