Hangar.no

Lufthansa tar avgjørelse om Airbus A380 kommer mandag

Flyselskapet Lufthansa skal kommende uke ta en avgjørelse på hva som skal skje med selskapets Airbus A380-fly. Ryktene har lenge gått rundt at selskapet vil sette sine kjempefly på bakken for godt, nå skal den endelige skjebnen avgjøres.

I følge nettstedet Aero.de bekrefter selskapets direktør, Carsten Spohr at skjebnen til A380 blir avgjort på førstkommende mandag. Flåten med fly hos Lufthansa er under full evaluering, og Spohr advarer nå om at det vil komme langt flere kutt i flåten, og ikke minst i antallet ansatte.

Det er åtte Airbus A380 som selskapet har valgt å beholde i sin flåte, som nå allikevel blir gjenstand for vurdering om å bli faset ut. Etter at selskapet har valgt å kvitte seg med Airbus A340-600 og flere Airbus A340-300, kommer også nå en endelig avgjørelse for de største flyene også.

Andre nyheter

EU forlenger flyforbud for Pakistan International

Hans Olav Nyborg

British Airways skal bevare «BOAC»-747

Hans Olav Nyborg

Litauisk flyselskap ber om beskyttelse fra kreditorer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer