Lufthansa Cargo har valgt å utvide sine fraktflyvninger fra Skandinavia og Norden og øker nå antallet flyvninger fra København Kastrup og legger i tillegg til Helsingfors som ny destinasjon.

Med tillegg av Helsinki (HEL) som en ny destinasjon til selskapets A321F-nettverk og en ekstra forbindelse til København (CPH), ønsker Lufthansa Cargo og utvide sin posisjon i Norden betydelig heter det i en pressemelding.

Fra 28. september vil Lufthansa Cargo fly sine A321F-fraktfly på en ny rute fra Frankfurt til København via Helsinki. København får dermed en ny forbindelse til Frankfurt hver torsdag, i tillegg til det eksisterende ruten mellom de to byene på mandager.

Den nye ruten, med rutenummer LH8355, vil ankomme Helsinki og København sent på kvelden og henholdsvis natt. Det tilbyr bekvemmeligheten av sene avbruddstider og en tidlig morgen direkte forbindelse fra Frankfurt til mer enn 300 destinasjoner verdensomspennende.

-Vi er veldig glade for utvidelsen av de nye ruteforbindelsene. Det reflekterer hva vi ønsker å tilby med vår Airbus A321F-flåte: Raske frakttjenester på tvers av landegrensene som matcher de nøyaktige behovene når det gjelder ruting og tidsplan i henhold til kundenes krav og deres transportbehov. Når vi ser fremover, er vårt strategiske mål å utvide nettverket vårt og logistikk i Norden ved å tilby kortere transporttider og pålitelige og skreddersydde løsninger for våre kunder, sier Ashwin Bhat administrerende direktør i Lufthansa Cargo.

I et år nå har Lufthansa Cargo med suksess tilbudt sine kunder raske og fleksible transportløsninger i både rute- og chartervirksomhet
med sine A321F-ruter. Lufthansa Cargo opererer for tiden tre Airbus A321F fraktfly, og flåten vil vokse til totalt fire fly før året er omme.
Airbus A321F fraktefly er et tomotors mellomdistansefly. Med 14 palle- og containerposisjoner på hoveddekket og ti på nedre dekk, det har en total nyttelast på 28 tonn og legger til betydelig kapasitet i og ut av regionen.

ANNONSE
Forrige artikkelRussiske myndigheter strammer inn reglene for piloter
Neste artikkelHi Fly skal hjelpe nytt britisk flyselskap med Airbus A380