Det tyske flyselskapet Lufthansa har overraskende valgt å skal reaktivere fem Airbus A340-600 inn i flåten igjen. For få uker siden ble det kjent at selskapet hadde valgt å legge ut 12 Airbus A340-600 til salgs, men det ble ikke nevnt noe om hva som skulle skje med de siste fem flyene.

Nå er det klart at selskapet skal hente disse inn igjen til neste sommersesong i 2022. Før dette skal de fem flyene få innredet nytt interiør, og samtlige fly skal stasjoneres på flyplassen i München. Dette blir kun den ene sesongen med de fem flyene, fra 2023 skal selskapet utelukkende benytte Airbus A350 som hovedfly på langdistanse fra basen her.

I følge Aerotelegraph har det vært viktig for Lufthansa å kunne tilby førsteklasse-seter fra München, noe A340-600 har åtte seter av i kabinen.

Lufthansa bekrefter at flyene blir aktivert men kun for midlertidig bruk kommende sesong, også disse skal selges på et senere tidspunkt.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleKrever svar fra Norwegian om bonusutbetalinger
Next article (+) FAA advarer om problem som er mer omfattende enn først antatt