-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Foto: Foto: Øystein Skutle/Stord Lufthavn

Lyser ut Stord-ruta på anbod

Sunnhordland lufthavn AS hadde i går møte med Samferdselsdepartemntet om Oslo-ruta til Stord. I møtet fekk lufthamnselskapet bekrefta at det i løpet av dei neste to vekene vil senda flyruta Stord-Oslo ut på anbod.

Flyselskapa vil så få to veker på seg til å rekna på anbodet. Oppstart for ruteflyginga vert tidleg i april månad.

Departementen vil i anbodet truleg ha 12 rotasjonar pr. veke på ruta. Det vert ein føremiddagsrotasjon og ein ettermiddagsrotasjon mandag-fredag samt to rotasjonar søndag ettermiddag/kveld.

Når det gjeld flystørrelse ser ein truleg føre seg fly av typen Dash-8 eller tilsvarande. I praksis betyr dette fly med 39 eller fleire passasjerseter. 

Lufthamnadministrasjonen og dei tilsette på Stord lufthamn, Sørstokken ventar no i spenning på kva flyselskap som vinn anbodet. 

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer