Hangar.no
Foto: Air Belgium

Må krype til korset – Parkerer to Airbus A340

Flyselskapet Air Belgium som har sin base på Charleroi-flyplassen ved Brussel, har måtte krype til korset, og setter to av sine Airbus A340 på langtidslagring.

De to flyene er nå fløyet til selskapet TARMAC på Tarbes-Lourdes flyplassen sør i Frankrike. I følge Aviation24 i Belgia skal de to Airbus-flyene bli stående parkert på den franske flyplassen gjennom hele vinteren.

Selskapet har opplevd svikt i oppdrag med å fly for andre flyselskap og har selv satt sine flyvninger med rutevirksomhet på et lavbluss.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer