10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Boeing

Må sette flere 787-10 på bakken grunnet motortrøbbel

Den samme feilen som har rammet flere av verdens Boeing 787-8 og 787-9, viser seg nå som et problem også for Boeing 787-10.

Flyselskapet Singapore Airlines har måtte sette to av sine Boeing 787-10 på bakken etter at begge flyene har fått tekniske problemer med Trent 1000 TEN-motorene.

Begge flyene må bytte minst en av sine motorer i følge flyselskapet. I tillegg kan det vise seg at et av datterselskapets Scoots 787-9 også nå er rammet samme problem med Trent 1000-motorene.

Singapore Airlines var det første flyselskapet til å ta i bruk den store versjonen av 787 Dreamlinere i fjor. Både Boeing 787-8 og 787-9 fra en lang rekke selskap som Norwegian og Virgin Atlantic med flere, har fått samme type problemer med denne motortypen.

Det er viftebladene i motorene som feiler.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer