12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Må utsette leveranse av de første flyene for sjette gang

Flyprodusenten Mitsubishi Regional Jet må nok en gang, og for den sjette gangen, utsette leveransen av sitt nye passasjerfly MRJ-90. SpaceJet MRJ-90 som flyet nå heter skulle etter planen ha blitt levert første gangen i 2013, men problemer med både motorene og teknikken i flyene har gjort at japanerne har utsatt gang på gang å kunne levere første fly til en kunde.

Nå er det sjette gangen at det blir en utsettelse. I følge den japanske avisen Nikkei er utsettelsen nå lagt til medio november måned.

Mitsubishi Heavy Industries skal levere det første flyet til det japanske flyselskapet ANA – All Nippon Airways som er lanseringskunde for det regionale flyet. Første fly i trafikk kommer trolig til OL i Tokyo i 2020 heter det i følge avisen.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer