Mads Brandstrup blir kommunikasjonsdirektør i SAS

Foto: SAS

Mads Brandstrup vil overta rollen som kommunikasjonsdirektør i SAS, melder flyselskapet i en pressemelding.

I følge SAS skal Brandstrup jobbe tett med administrerende direktør Anko van der Werff og føre tilsyn med SAS omfattende kommunikasjonsinitiativer både internt og eksternt. 

Mads Brandstrup vil rapportere direkte til SAS konserndirektør og stabssjef, Carina Malmgren Heander. Han begynner 1. januar 2024.

Jeg er takknemlig for muligheten til å fortsette å fremme SAS kommunikasjonsinnsats i dette spesielle tiden for luftfartsindustrien og for SAS. Med min bakgrunn fra både journalistikk, kommunikasjon og public affairs er jeg ivrig etter å utnytte min erfaring til å tilføre verdi til teamet og SAS, sier Mads Brandstrup

Mads Brandstrup har med seg et vell av erfaring, etter å ha fungert som administrerende direktør i det danske medieforbundet siden 2021. Før denne rollen hadde han sentrale stillinger som spesialrådgiver for den danske finansministeren og presse- og kommunikasjonssjef for Dansk sosialdemokratisk parti.

Vi er veldig fornøyde med rekrutteringen av Mads Brandstrup. Hans omfattende ledererfaring fra senior kommunikasjonsroller tett integrert med seniorlederteam vil gi et stort bidrag til SAS , sier Carina Malmgren Heander, konserndirektør og stabssjef i SAS

ANNONSE
Forrige artikkel2002: Utrolig nok overlevde 48 av de som var ombord
Neste artikkeleasyJet blir første kunde hos Airbus for ACCO-prosjektet