6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Mange kanselleringer på Amsterdam Schiphol

Tirsdag ettermiddag er det store forsinkelser og en lang rekke kanselleringer i flytrafikken til og fra Amsterdam Schiphol flyplass i Nederland.

En lang rekke med avganger fra selskapet KLM er innstilt, i tillegg er det store forsinkelser på avganger og landinger med andre flyselskap. Årsaken er sterk vind med storm i vindkastene.

De fleste avganger med KLM til de skandinaviske landene er i dag kansellert, det samme gjelder enkelte avganger med SAS til Amsterdam. Flyselskapene oppfordrer de reisende til å sjekke med flyplassene og selskapenes nettsider hvorvidt en flytur er berørt av forsinkelsene og kanselleringene på Schiphol.

I lengre tid er det kun en rullebane som har vært åpen, men ved 13.00 tiden er det tre baner som er åpnet igjen.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer