6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Facebook

Mann forsøkte å klamre seg til Boeing 737 som skulle ta av

En mann som klatret opp på en Boeing 737 mens flyet takset mot rullebanen, hadde nok sine planer for hvordan han skulle holde seg fast. Det var da et fly fra selskapet Azman Air skulle forlate flyplassen Murtala Muhammed internasjonale lufthavn i Nigeria fredag at hendelsen skjedde.

I følge den nigerianske avisen Daily Trust skal passasjerer ombord i flyet ha oppdaget mannen som kom løpende etter flyet, mens det takset mot rullebanen på flyplassen. Mannen som bar på en liten bag løp mot Boeing 737-flyet, og tok sats opp så kan fikk klatret på den ene motoren opp på den ene vingen av flyet.

Det brøt ut delvis panikk ombord og kabinbesetningen fikk gitt beskjed til pilotene som så stanset flyet og slo av motorene. Eter en halvtimes tid ankom det lokale politiet som fikk arrestert mannen som hadde klatret opp på flyet.

Luftfartstilsynet i Nigeria, FAAN, skal hendelsen ha omfattet en sikkerhetsbrist på flyplassen. Mannen skal trolig ha forsøkt å komme seg gratis med flyet ved å holde seg fast til det.

Video: Panic as man forced #Azman Air to abort takeoff at #Lagos #Airport#dAILYTRUST #NigeriaREAD FULL STORY HERE: https://www.dailytrust.com.ng/video-panic-as-man-forced-azman-to-abort-takeoff-at-lagos-airport.html

Publisert av Daily Trust Fredag 19. juli 2019

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer