Foto: Facebook

En mann som klatret opp på en Boeing 737 mens flyet takset mot rullebanen, hadde nok sine planer for hvordan han skulle holde seg fast. Det var da et fly fra selskapet Azman Air skulle forlate flyplassen Murtala Muhammed internasjonale lufthavn i Nigeria fredag at hendelsen skjedde.

I følge den nigerianske avisen Daily Trust skal passasjerer ombord i flyet ha oppdaget mannen som kom løpende etter flyet, mens det takset mot rullebanen på flyplassen. Mannen som bar på en liten bag løp mot Boeing 737-flyet, og tok sats opp så kan fikk klatret på den ene motoren opp på den ene vingen av flyet.

Det brøt ut delvis panikk ombord og kabinbesetningen fikk gitt beskjed til pilotene som så stanset flyet og slo av motorene. Eter en halvtimes tid ankom det lokale politiet som fikk arrestert mannen som hadde klatret opp på flyet.

Luftfartstilsynet i Nigeria, FAAN, skal hendelsen ha omfattet en sikkerhetsbrist på flyplassen. Mannen skal trolig ha forsøkt å komme seg gratis med flyet ved å holde seg fast til det.

https://www.facebook.com/dailytrust/videos/1072790792924253/UzpfSTEwNDU2MzYyMjk1MzA4MDoyMzM3MTA2NDY2MzY1NDQw/

ANNONSE
Forrige artikkelTrodde du Airbus A200-serien var ny? I 1977 vurderte produsenten produksjon
Neste artikkelSiste KLM 737-800 leveranse utsettes i flere måneder – Flyet er feilprodusert