13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Måtte evakuere Wizzair-fly under avising

Et Airbus A320 fly fra flyselskapet Wizzair ble evakuert på flyplassen ved Debrecen i Ungarn lørdag. Det var flere passasjerer som skal ha meldt til mannskapet at det var en brann bakerst i flyet.

I følge nettavisen StirileProtv i Romania ble samtlige ombord evakuert fra flyet og avisingen ble stanset. Flyselskapet skriver i en melding på Twitter at brann- og redningsmannskaper på flyplassen kunne melde kort tid etter at det ikke var snakk om en brann i selve flyet.

Det passasjerene hadde sett var røyk som følger av at avisingsvæske hadde kommet innpå lampene som gir lys til logoen på haleroret til flyet. Væsken som traff lyset ga en røyklignende effekt, som ble tolket av passasjerene som at det var en brann i flyet.

Passasjerene måtte innlosjeres på hotell og ble i dag søndag fløyet videre til Paris som var planlagt destinasjon.

Flyselskapet melder at det var avisingsvæske som hadde kommet nær lysene som lyser opp logoen på halepartiet til flyet som ga en røykeffekt. Foto: AIRBUS

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer