Måtte mellomlande – Passasjer tolket kamera som bombe

Et fly på vei til New York som American Airlines rute 4817 — operert av Republic Airways — måtte lørdag foreta en mellomlanding på LaGuardia-flyplassen i Queens. En av passasjerene hadde gitt de kabinansatte beskjed at hennes sidemann hadde en bombe med seg ombord.

Kvinnen som reiste med sin mann og to barn reagerte på at passasjeren ved siden av henne scrollet seg gjennom bilder av kameraer på en ipad, før mannen tok frem et kamera og justerte på innstillingene på dette. Hun bestemte seg derfor for å gi beskjed til de kabinansatte at mannen satt og fiklet med en bombe som kunne gå av.

Pilotene bestemte seg da for å mellomlande flyet så raskt som mulig. Ved ankomst på LaGuardia kom politiet ombord og hentet med seg mannen som ble arrestert. Etter et par timer ble det klart at mannen kun hadde holdt på med et helt ordinær fotoapparat, og justerte innstillingen på dette for å ah det klart til å ta bilder ved ankomst.

Politiet har bekreftet til New York Post at mannen ikke hadde noen bombe eller eksplosiver og at kvinnen som meldte fra om bomben hadde misforstått hva dette var.

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Må kvitte seg med seks A380
Neste artikkel(+) Dansk flyselskap konkurs