Hangar.no
Twitter/Vasily Kuznetsov

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Pilotene ombord i et Antonov 124 måtte torsdag utføre en nødlanding på Tolmatsjovo lufthavn som ligger i byen Ob, 16 kilometer fra sentrum av Novosibirsk i Sibir, Russlands tredje største by.

I følge Russian Investigative Committee tilhører transportflyet selskapet Volga-Dnepr, og vr på vei til Wien da flyets motor nummer to fikk tekniske problemer.

Antonov 124 – Foto: Hans Olav Nyborg

Flere videoer og bilder i sosiale medier viser flyet mens det er i ferd med å returnere til flyplassen, og med svart røyk som kommer ut av den ene motoren.

I følge avisen Sputnik News har russiske myndigheter startet undersøkelser av flyet og selve hendelsen. I forbindelse med landingen skal pilotene ha fått problemer med å stanse flyet, slik at dette endte opp utenfor rullebanen.

Flyet hadde 14 personer ombord, ingen skal ha kommet til .

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer