12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: California Pacific Airlines

Måtte sette flyene på bakken etter to måneders drift

Det amerikanske flyselskapet California Pacific Airlines startet sine flyvninger 1. november 2018, to måneder senere er flyet satt på bakken.

Flyselskapet ble registrert i 2009, men klarte først å komme seg på vingene i 2018. Etter to måneder med ruter til Denver, Carlsbad, South Dakota og Colorado, er det nå ikke mulig å drifte selskapet videre.

Flyselskapet selv skriver på sine Facebook-sider at selskapet mangler piloter, et problem som er like stort over hele USA. Dermed er det ingen til å fly selskapets ene Embraer 145 heter det.

Bak flyselskapet står en 97 år gammel gründer som nå ser selskapet slite kraftig i følge nettavisen FlyingMag.

 

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer