Hangar.no

Måtte ta splitter nytt Airbus A350 ut av trafikk etter hard landing

British Airways har måtte ta et splitter nytt Airbus A350 ut av trafikk, etter at flyet hadde en hard landing i Tel Aviv 20. januar i år. Flyet er så nytt at det ble levert 23. desember 2019, og satt i trafikk i starte av januar.

Returen fra Tel Aviv ble kansellert, og teknikere har måtte se over hele flyet før det trolig kan komme i trafikk igjen 23. januar.

I følge FlightGlobal skal flyet ha blitt hentet tilbake til London Heathrow nå, hvor det er håp om at det kommer i trafikk igjen i morgen. Det er ukjent om flyet fikk skader som følger av landingen.

Flyet er det samme som Airbus hadde et uhell med da det skulle males ferdig i fargene til flyselskapet i en egen hangar. Noe som gjorde at produsenten måtte utsette leveransen og reparere flyet før det kunne overleveres forsinket.

Andre nyheter

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Boeing 727 skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Domstol krever havarirapport innen 45 dager

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer