Hangar.no
Foto: Twitter

MD-80 havarerte etter landing i Iran

Et MD-80 fra flyselskapet Caspian Airlines har havarert på flyplassen i Bandar-e Mahshahr etter en flyvning fra Teheran.

I følge nyhetsbyrået Mehr skjedde uhellet mandag morgen ved 07.50 tiden i forbindelse med landingen.

Alle de 135 ombord skal ha kommet fra uhellet uten større skader. Lokale medier skriver at pilotene skal ha meldt fra om tekniske problemer med flyet i forbindelse med selve landingen.

Bilder og video i sosiale medier viser at MD-80 flyet har kjørt av enden på rullebanen, knekt understellet og havnet på tvers av en bilvei som går forbi flyplassen.

Havarikommisjonen i Iran er på stedet der flyet havarerte og skal undersøke hva som har skjedd. Caspian Airlines har sitt hovedkvarter i Teheran og er et Iranske flyselskap. Det ble etablert i 1993, og hadde en dødsulykke med ett av sine Tupolev 154 i 2009 der 168 personer døde da flyet styrtet nær Qazvin.

Selskapet opererer ett Boeing 747, fem Boeing 737 og seks MD-80.

Andre nyheter

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Boeing 727 skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Domstol krever havarirapport innen 45 dager

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer