Foto: Privat

Han har vært sjef for Norwegians satsning i Argentina, Norwegians datterselskap i Storbritannia og assisterende flygersjef, nå hopper Ole Christian Melhus av skuta etter 18 år.

Neste havn er selskapet Helitrans hvor Melhus skal fungere som driftsdirektør.

-Etter en rekrutteringsprosess med BackerSkeie Excecutive Search er både jeg, styret og eiere trolig glad for at Ole Christian Melhus skal bli en del av ledelsen i Helitrans. Ole Christian fremstår som en tydelig, samlende og entusiastisk leder som evner å få folk med seg, og har en solid lederbakgrunn med spisskompetanse innen luftfart og vil tilføre oss tyngde innenfor strategisk og operativ lederskap. Hans gjennomføringsevne vil styrke oss for videre sunn vekst hvor Helitrans skal levere produkter av høyeste kvalitet og sikkerhet for kundene, sier styreleder Bård Mikkelsen i Helitrans.

Med Melhus ute av Norwegian er selskapet nå snart tomme for kreftene som sammen med Bjørn Kjos holdt selskapet på vingene og utviklingen i markedet.

Melhus som har tjenestegjort for selskapet utenlands i flere år , flytter nå hjem til Norge.

-Jeg er svært godt fornøyd med å få Ole Christian Melhus med i lederteamet hvor han skal ha det operative ansvaret som COO/Driftsdirektør/Accountable Manager. Som Norges største innenlands helikopter operatør vil hans inntreden og tilstedeværelse på Helitrans hovedkontor på Værnes være et stort løft for selskapet hvor vi setter sikkerhet som høyeste prioritet. Vi ser frem til å bli bedre kjent med han og til å bidra til at Ole Christian får utvikle organisasjonen og driften i Helitrans, sier direktør Richard André Simonsen i Helitrans.

ANNONSE
Forrige artikkelTaper over 10 millioner kroner daglig
Neste artikkelSavnet fly i Indonesia falt 10.000 fot på ett minutt