Hangar.no

Hangar24.no er i utgangspunktet en gratis nettside med daglig oppdaterte luftfartsnyheter. Det skal siden også være i fremtiden. Men vi lanserer nå vår egen Lounge, der vi gir våre VIP-lesere litt ekstra godt lesestoff, bilder og videoklipp.

Hvorfor gjør vi dette? det gjør vi for at vi trenger å skape inntekter på siden. Vi har lagt vår lounge på et så lavt kostnadsnivå at de fleste som ønsker det skulle ha råd til å betale for dette. Prisen er 25,- kroner i måneden, og da er har du selvsagt muligheten til å si opp abonnementet når det måtte passe.

Med dine 25 kroner så r du med å støtte driften av hangar24.no.

som VIP-medlem i vår lounge får du tilgang til følgende:

-Unike artikler med historisk vri
-Unike bilder fra fotosmalinger som ikke er publisert før
-Ryktebørsen
-Mulighet til å bli med som dagens «gjesteredaktør»
m.m

Så bli med å støtt Hangar24.no i dag, det koster deg kun 25 kroner i månedene. Vi takker for bidraget og håper det står til forventningene.

Vi aksepterer følgende betalingsmetoder:

PAYPAL:

[ ==> [swpm_payment_button id=42998] <== ]

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer