Foto: Nordea

Aksjekursen for aksjene til flyselskapet Flyr vil trolig kollapse, det mener eksperter i Nordea. I følge avisen E24 er det salget av nye aksjer til ett øre per aksje som nå skaper trøbbel.

– Det eneste fornuftige her vil være at når de nye aksjene kommer på plass, så vil kursen kollapse, sier investeringsdirektør Robert Næss i Nordea til E24.

Flyselskapet har i følge avisen solgt 25 milliarder aksjer til de større investorene, og håper å få solgt ytterligere 10 milliarder aksjer til de mindre private investorene. Alle nye aksjer selges til ett øre per aksje.

I følge Næss virker det nå vanskelig å skjønne at kursen fortsatt er på rundt åtte øre, når flere titalls milliarder nye aksjer som er kjøpt til ett øre snart kommer i handel, skriver nettstedet.

Mandag morgen melder Finansavisen at Flyr-aksjen nok en gang topper taperlisten med et fall på 20,25 prosent til 0,06 kroner. Avisen skriver at den siste måneden er aksjen gått ned med nesten 80 prosent, mens den hittil i år er svekket over 90 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkelGodkjenner Embraer E190E2 for bruk i landet
Neste artikkelFlesland: Franskmann forsøkte å ta våpen fra politiet