Hangar.no
Alle Foto: Hans O. Nyborg
Norge

Mener kronerulling for Rygge Airport er useriøst – sender signal om lite risikovillig kapital

Den private kronerullingen som er satt i gang for å redde det nye selskapet Rygge Airport innen 1. mars er useriøst og vitner om det ikke er nok risikovillig kapital i prosjektet. Det sier omdømmeekspert Elizabeth Hartmann i PR-byrået Siste Skrik til Moss Dagblad i helgen.

Rygge Airport trenger frisk kapital og må innen 1. mars ha klart å stable på beina 7,5 millioner kroner. Kapital som skal brukes på den videre jobben med å få Moss Lufthavn Rygge åpnet igjen.

-Min første tanke er at dette virker ganske useriøst. Man kan tenke med både hjertet og hjernen her. Men en kan spørre seg om hvor de økonomiske musklene er i dette prosjektet, dersom de trenger småpenger fra folk på gata, sier Hartmann til Moss Dagblad. 

Selskapet som ønsker å starte opp driften igjen har også satt i gang en kapitalutvidelse og ber privatpersoner og bedrifter om å gå inn med minimum 50.000 kroner slik at selskapet kan stable opp de fem millionene som er målet. Fem millioner kroner er minstekravet for oppstart av en åpning av Moss Lufthavn på nytt.

Hartmann mener prosjektet mangler åpenhet og tydelig informasjon om hva støttespillere kan forvente av en gjenåpning av flyplassen.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg