Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Mer trøbbel for Thai Airways – Airbus purrer på innbetaling av flyleie

Mens debatten rundt driftsmodellen og hvorvidt Thai Airways har et liv etter konkursen raser, har også flyprodusenten Airbus valgt å purre opp innbetaling av leie for flyene de leier ut.

Airbus purrer nå på innbetaling av leie for 30 fly som Thai Airways har leid fra leasingselskapene som flyprodusenten eier. I følge The Thaiger skal innbetalingen nærme seg forfallsdato og flyprodusenten er nervøs for ikke å få sine sårt trengte innbetalinger i en krisetid som under koronapademien.

Thai Airways disponerer i dag seks Airbus A380, 12 Airbus A350-900, 15 Airbus A330-300 OG 20 Airbus A32-200.

Thai Airways har ikke besvart Hangar.no henvendelser rundt saken.

Andre nyheter

Konkursrammet flyselskap vil levere tilbake 19 fly til leasingselskapene

Hans Olav Nyborg

Kommer ikke til å kvitte seg med A380 – Skal tilbake i trafikk så raskt som mulig

Hans Olav Nyborg

Air New Zealand setter Boeing 777 på bakken – utsetter leveranse av nye Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer