12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Midlertidig avtale på plass med Widerøe- kontinuerlig rutedrift i Lofoten

– Jeg er opptatt av å sikre at folk og reiseliv har et kontinuerlig og forutsigbart flyrutetilbud i Lofoten, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa.

Samferdselsdepartementet har 29. mars 2012 inngått avtale med Widerøe’s Flyveselskap AS om midlertidig rutedrift på flyrutene Svolvær – Bodø, Leknes – Bodø, Røst – Bodø og Narvik (Framnes) – Bodø.

Avtalen gjelder fra 1. april til 31. mai 2012, og kan forlenges med en måned av gangen i ytterligere fem måneder dersom det er nødvendig.
Det vil være mulig å kjøpe flybilletter hos Widerøe fram i tid uten andre tidsbegrensninger enn det som følger av vanlig praksis i bransjen.

 

Andre nyheter

Widerøe reduserer tilbudet på en rekke kortbaneruter

Nikolai Sogn

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer