Fly malt i anledning chartet tur til Idol-finale Foto: Facebook/Air Leap

Nylig omtalte Hangar.no nyheten om at flyselskapet Air Leap skal sette inn flere avganger og benytte eget flymateriell og mannskap på ruten mellom Ørland og Oslo. I tillegg skal rutetidene fra 21. januar justeres og flere avganger legges til, etter ønske fra næringslivet i regionen.

Air Leap har nå satt inn ett av sine tre Saab 340-maskiner i drift mellom Ørland og Oslo som en erstatning for de innleide ATR 42-maskinene fra DAT. Det plass til 33 passasjerer i Air Leaps Saab 340, mot 46 på DATs ATR 42-300-maskiner. Dette betyr at det vil være 13 færre seter tilgjengelig per avgang fremover.

Likevel blir det plass til flere på de dagene med mest trafikk, skriver Air Leap i en pressemelding. En tredje avgang på ettermiddag settes inn på torsdager og fredager, samt retur på søndag. Dette tilsvarer en kapasitetsøkning på 45% per uke.

Kabinen i en Saab 340 har et oppsett med ett sete på den ene siden, og to seter på den andre siden av midtgangen (2+1). Er du en som liker å sitte alene på fly, kan dette altså være gode nyheter for deg!

Her er de nye rutetidene:

ANNONSE
Forrige artikkelPålegger kabinansatte å slanke seg innen juli
Neste artikkelLion Air gir opp søket etter taleregistrator