Hangar.no
Fly malt i anledning chartet tur til Idol-finale Foto: Facebook/Air Leap
| Regionale flyselskap Norge

Mindre fly, men flere avganger og tilpassede rutetider

Nylig omtalte Hangar.no nyheten om at flyselskapet Air Leap skal sette inn flere avganger og benytte eget flymateriell og mannskap på ruten mellom Ørland og Oslo. I tillegg skal rutetidene fra 21. januar justeres og flere avganger legges til, etter ønske fra næringslivet i regionen.

Air Leap har nå satt inn ett av sine tre Saab 340-maskiner i drift mellom Ørland og Oslo som en erstatning for de innleide ATR 42-maskinene fra DAT. Det plass til 33 passasjerer i Air Leaps Saab 340, mot 46 på DATs ATR 42-300-maskiner. Dette betyr at det vil være 13 færre seter tilgjengelig per avgang fremover.

Likevel blir det plass til flere på de dagene med mest trafikk, skriver Air Leap i en pressemelding. En tredje avgang på ettermiddag settes inn på torsdager og fredager, samt retur på søndag. Dette tilsvarer en kapasitetsøkning på 45% per uke.

Kabinen i en Saab 340 har et oppsett med ett sete på den ene siden, og to seter på den andre siden av midtgangen (2+1). Er du en som liker å sitte alene på fly, kan dette altså være gode nyheter for deg!

Her er de nye rutetidene:

Andre nyheter

Klart for ny anbudsrunde – vestlandsrute kommersialiseres

Steffen Sundt

Air Leap øker kapasiteten – ett år etter avviklingen av FlyViking

Steffen Sundt

4,3 millioner reisende i november

Steffen Sundt