16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Fly malt i anledning chartet tur til Idol-finale Foto: Facebook/Air Leap

Mindre fly, men flere avganger og tilpassede rutetider

Nylig omtalte Hangar.no nyheten om at flyselskapet Air Leap skal sette inn flere avganger og benytte eget flymateriell og mannskap på ruten mellom Ørland og Oslo. I tillegg skal rutetidene fra 21. januar justeres og flere avganger legges til, etter ønske fra næringslivet i regionen.

Air Leap har nå satt inn ett av sine tre Saab 340-maskiner i drift mellom Ørland og Oslo som en erstatning for de innleide ATR 42-maskinene fra DAT. Det plass til 33 passasjerer i Air Leaps Saab 340, mot 46 på DATs ATR 42-300-maskiner. Dette betyr at det vil være 13 færre seter tilgjengelig per avgang fremover.

Likevel blir det plass til flere på de dagene med mest trafikk, skriver Air Leap i en pressemelding. En tredje avgang på ettermiddag settes inn på torsdager og fredager, samt retur på søndag. Dette tilsvarer en kapasitetsøkning på 45% per uke.

Kabinen i en Saab 340 har et oppsett med ett sete på den ene siden, og to seter på den andre siden av midtgangen (2+1). Er du en som liker å sitte alene på fly, kan dette altså være gode nyheter for deg!

Her er de nye rutetidene:

Andre nyheter

Wizz Air med ny rute fra Torp

Jan-Kåre Folstad

Air Leap opplever passasjervekst

Steffen Sundt

Air Leap har mottatt sin første ATR

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer