16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Mindre inntjening for Norwegian

Norwegian viste fram rapporten for fjerde kvartal 2011 på en pressekonferanse i dag.  Rapporten viser at selskapet fløy 3,99 millioner passasjerer og fylte flyene med 79 prosent, noe som var opp fra 77 prosent i samme periode fra 2010.

Norwegian viser at de er på rett vei og klarer sine mål, men resultatet er ikke helt som analytikere hadde forventet. I fjerde kvartal oppnådde selskapet et driftsunderskudd på 85 millioner kroner, noe som i utgangspunktet lå an til å skulle ligge rundt 35-36 millioner kroner.

Administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos sa på pressekonferansen at selskapet fikk 800 millioner kroner mer i utgifter til drivstoff i 2011 i forhold til 2010,  noe som skal forklare deler av de svakere tallene selskapet nå kunne framvise.

Omsetningen for selskapet endte på 2.536 millioner kroner.

Andre nyheter

Påstander om stjålne flymanualer

Hans Olav Nyborg

Ny passasjerrekord for Norwegian

Hans Olav Nyborg

Norwegian inngår wet-lease avtale med Titan

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer