-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Illustrasjon

Mistet mobilen ned mellom business-seter, flyet måtte mellomlande

En passasjer som satt i businessklasse på et Boeing 777-200 fra British Airways 13 februar i år, mistet mobiltelefonen sin ned mellom to seter. Da vedkommende skulle forsøke å fiske opp telefonen sin igjen, ble kontrollene til setet aktivert og mens dette justerte seg, kom mobiltelefonen i klem og ble knust av stolens bevegelige deler.

Resultatet ble at det oppsto røyk fra mobilen og deler av setet, og som igjen førte til at kabinbesetningen forsøkte de de kunne å få ut telefonen og slukke det som kunne utvikle seg til en brann.

Flyet var på vei mellom London og Tapa i Florida , men pilotene bestemte seg for å mellomlande i Bermuda.

Der ble brann- og redningsmannskaper tilkalt, som hentet ut hele setet fra flyet. Etter en times tid var telefonen hentet frem og sikret av brannvesen. Samtlige ombord ble evakuert fra flyet.

Det ble deretter ny boarding på flyet, før turen fortsatte med samme fly mot Tampa. I følge Aviation Herald skal kabinbesetningen ha annonsert i forbindelse med avgangen fra Florida at «telefonen er funnet, fjernet og vil aldri virke igjen».

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer