-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Monarch Aircraft Engineering konkurs

Vedlikeholdsarmen etter flyselskapet Monarch Airlines, Monarch Aircraft Engineering er konkurs. 450 personer mister jobben etter at det har mislykkes selskapet å finne en økonomisk stabil plattform å drive videre etter.

I følge avisen The Independent er det KPMG som har gitt selskapet den endelige dommen etter flere måneders forsøk på å komme seg over tapet av moderselskapet og flyflåten som utgjorde en stor del av arbeidsoppgavene for Monarch Aircraft Engineering Limited.

MAEL har siden Monarch Airlines gikk konkurs for ett år siden, forsøkt å hente inn nye kunder for å kompensere for tapet av moderselskapets fly å vedlikeholde.

I følge nettsiden til selskapet har det gjennom 2018 blitt tilført flere kontrakter om vedlikehold med blant andre Thomas Cook, Icelandair og Air Transat.

KPMG sier til avisen at det vil bli gjort et forsøk på å selge datterselskapet under MAEL, Monarch Aircraft Engineering Training Academy (MAETA) som drifter opplæring og treningsfasiliteter for piloter på flere flytyper, og for datterselskapet under MAEL som drifter Fleet Technical Support, et selskap med 27 ansatte.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer