2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

Monarch forlater charterbransjen

Monarch Airlines har endret kurs og legger om sin virksomhet til et rent ruteselskap, framfor dagens chartermodell som selskapet har fløyet som i årevis.

Først ut er en storsatsning på ruter mellom England og Italia, et marked selskapet mener at leisure-aktører har totalt oversett fra europeiske destinasjoner.

Selskapet har derfor lansert ruteflyvninger til Venezia, Roma, Milano og Verona fra Manchester, Luton, Gatwick og Birmingham.

Hele ni nye ruter ble forrige uke lansert mellom England og til det italienske markedet.

Får nye fly inn i flåten

I følge TravelNews UK skal selskapet ha satt igang et stor utskiftning av sin kort- og mellomdistanse flåte for å få flere drivstoffbesparende fly inn i selskapets flåte.

Ved siden av de seks Boeing 787 selskapet har på ordre fra Boeing skal også gå til anskaffelse av nye fly til sine kort- og mellomdistanseruter.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Redaksjonen

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer