6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Motorprodusent har ikke tro på at 737 MAX kommer i luften igjen i 2019

Flymotorprodusenten General Electric Co har ikke troen på at Boeings 737 MAX kommer i luften igjen hverken i USA eller andre steder i 2019. General Electric produserer LEAP 1B-motorer til MAX-flyene i samarbeide med det franske selskapet Safran SA.

Direktør Larry Culp i GE kunne avsløre dette under en konferanse i USA denne uken. Culp sa at det er lite trolig at MAX-flyene kommer i luften igjen i 2019, det er svært lite som tyder på at en rekker dette nå som vi står foran november måned.

Boeing holder fortsatt på tankene om at flytypen blir godkjent av amerikanske FAA innen årsskiftet melder Reuters.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer