Flyselskapet Flynas i Saudi-Arabia har den siste uken mottatt ytterligere fire Airbus-fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus.

Nå teller flåten 60 fly hvor 43 av flyene er av neo-typen.

-Den raske veksten i Flynas flåte mens industrien og forsyningskjeden står overfor utfordringer gjenspeiler selskapets pålitelighet og dets strategiske partnerskap med de beste flyprodusentene i verden for å fortsette med sine planer om å øke flåtestørrelsen og fullføre levering av nye fly, sier Bander Almohanna, administrerende direktør i Flynas.

I løpet av de siste 10 månedene har selskapet hentet inn 15 splitter nye neo-fly, og fortsatt vil det bli levert nye fly frem mot jul.

-Vi er glade for å motta 15 nye fly i løpet av 10 måneder av de totalt 19 A320 neo-flyene som er planlagt levert i 2023, innenfor en ordre på kjøp av 120 fly fra Airbus. Dette gjenspeiler Flynas forpliktelse til å nå den valgte strategien for vekst og ekspansjon ved å oppskalere flåten og multiplisere setekapasiteten til innenlandske og internasjonale flyvninger, legger direktøren til.

Flynas ble startet opp i 2007.

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.