Hangar.no
Controladores Aéreos

Mulighet for at fly til og fra Kanariøyene flyr mandag ettermiddag

Norwegian håper å kunne lette med de første flyene fra Las Palmas sent mandag ettermiddag, men dette avhenger av værsituasjonen. Selskapet skriver i en oppdatering at dagens flygninger til Kanariøyene skal etter planen gå som normalt.

I oppdateringen heter det at selskapet jobber for å hente hjem reisende som er strandet på Kanariøyene. Arbeidet krever også en sikkerhetssjekk av de åtte flyene som står parkert på Las Palmas flyplass for å forsikre seg om at de ikke har tatt skade av sandstormene. Norwegian sier at målet er at flyene skal være ferdig inspisert i løpet av dagen.

Vi jobber for å sette opp ekstrafly for å hente hjem våre passasjerer. 

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer