18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

Mus fløy med SAS til Oslo

En liten mus ble eneste passasjer på en flyvning mellom Stockholm Arlanda og Oslo Gardermoen denne uken, og det fordi musa skulle tas rotta på.

Det var i Sverige at musen ble oppdaget ombord i flyet som skulle fly mellom Stockholm og Chicago på onsdag. Men den lille krabaten lot seg ikke fange og alternativet var å bruke limpapir, noe som ikke er tillatt i bruk i Sverige.

Dermed ble flyet sendt til Oslo med musa som eneste passasjer, flyet fikk så utlagt limpapir over alle gulv over natten. Neste morgen hadde musa gått på limpinnen og satt i klisteret.

-Matter med limpapir er enkleste måte å fange en mus på i et fly. Men ettersom dette ikke er tillatt brukt i Sverige var alternativet å sende maskinen til Oslo, sier Christian Kamhaug i SAS til NRK.

Flyet skulle brukes på ruten mellom Oslo og New York den påfølgende dagen legger Kamhaug til.

Foto: Hans Olav Nyborg

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

SAS-streiken er over – flyene letter igjen fredag

Steffen Sundt

Nær 300.000 rammet av streiken – over 500 kanselleringer onsdag

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer