10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Nå er Airbus A220 godkjent for å fly London til New York

Kanadiske myndigheter har godkjent Airbus A220 med ETOPS (Extended Diversion Time Operations), som betyr at flytypen kan fly på ruter hvor det vil være opp mot 180 minutter til nærmeste flyplass i tilfelle en nødsituasjon.

Luftfartsmyndighetene i Canada har godkjent flytypen for ETOPS-flyvninger, og Airbus legger dette nå til som en opsjon på flyene både på 100 og 300 versjonen.

Airbus A220 kan legge bak seg 5920 kilometer på en flyvning. Det betyr at med ETOPS-opsjonen kan flytypen nå fly non-stop London til New York, Honolulu til Los Angeles eller Seoul til Darwin som eksempler.

Airbus har i dag 537 Airbus A220 fly i bestilling fra kunder verden over.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer