11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: British Airways

Nå er det fjerde British Airways-retrofly lakker ferdig

British Airways har i dag rullet ut det fjerde og siste flyet som får retro-farger i forbindelse med selskapets 100 års jubileum.

Det er fargeskjema og dekoren som gikk under navnet Negus, som nå pryder en Boeing 747-400 (G-CIVB).

Slik som dette flyet nå er dekorert fløy British Airways med sine fly i årene fra 1974 til 1980. Fra før har selskapet også malt opp et fly med BOAC-fargene, BEA-fargene og med Landor-dekoren.

Nå skal de fire flyene som viser litt av historien bak 100 år med flyselskap i Storbritannia, fly på selskapets nettverk de kommende årene. To av flyene skal fases ut i 2021 og da forsvinner også fargeskjemaene trolig for siste gang.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer