14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Nå er det mulig å fly Airbus A330 mellom København og Helsingfors

Når det kinesiske flyselskapet Sichuan Airlines nå har lagt inn Helsingfors som et mellomstopp på sin rute fra Chengdu til København, er det fult mulig å fly en Airbus A330 mellom de to nordiske byene.

Selv om flyruten kun betjenes på fredager og mandager, er det nå for den fly-interesserte fult mulig å bestille en flyvning fra Oslo til København en fredag, med SAS eller Norwegian, deretter med det kinesiske flyselskapet og en Airbus A330 til Helsingfors, og enten retur samme vei på mandag eller en avgang direkte med Finnair til Oslo.

Flyselskapet hadde 16. september premiere for sin nye mellomstopp i Finland.

Prisen vi fikk opp mellom de to nordiske byene lå på 45 USD for en vei uten bagasje, den nærmeste måneden.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer