Flyselskapet Widerøe har i dag endelig kunnet tilby en kopp kaffe ombord igjen på sine fly. Etter 587 dager uten kaffe og te, kan passasjerene nå endelig be om en kopp på flyturen.

Widerøe har også inngått avtale med Starbucks og tilbyr nå 99 prosent etisk fremstilt og den mellomristede kaffebønnen har smakstoner av karamel og sjokolade. Blandingen har opprinnelse fra Sør- og Mellom-Amerika. Dermed kan de reisende nå se frem til kaffe ombord, med den velkjente Stabucks-smaken.

Flyselskapet har også igjen te på menyen for de som er elskere av dette heter det i en melding fra flyselskapet. Selskapet presiserer at kaffe og te serveres på flyvninger som varer over 45 minutter, og hvor flytypen er enten jetflyet Embraer E190 E2, eller Dash 8-Q400.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no