Flyselskapet KLM opplever økt etterspørsel etter å kunne fly mellom Norge og Nederland, nå gjenåpner selskapet sin rute til Sandefjord Torp.

-Vi er svært glade for at KLM igjen åpner sine flyvninger fra Torp til Amsterdam. Dette betyr, at vi igjen har en direkteforbindelse til et av Europas viktigste knutepunkt og videre til resten av verden. For hele luftfartsbransjen har det vært en svært vanskelig tid, men nå kan vi igjen tilby reisemuligheter til de som trenger å fly. Det er viktig, ikke bare for næringslivet i Vestfold og Telemark, men også for hele felles-samfunnet. Steg for steg og på en trygg og forsvarlig måte beveger vi oss til tilbake til flere daglige avganger, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn.

Fra 3. august skal KLM fly fem ukentlige avganger til Sandefjord melder selskapet i en pressemelding.

-Vi er veldig glade for å være tilbake på Torp som tilbyr innbyggere og bedrifter i Vestfold og Telemark-området en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Å være nære kundene våre er viktig for oss. I løpet av august kan passasjerer med KLM få tilgang til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

ANNONSE
Forrige artikkelCovid-19 siste offer
Neste artikkelEmirates åpner Oslo-ruten tidligere enn først antatt