12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

Nå flyr SAS kun mellom de tre Skandinaviske landene, og innenriks

Denne uken blir det flyvninger hos SAS som i all hovedsak går mellom de tre Skandinaviske landene, og innlands i disse.

Denne uken er det planlagt at SAS flyr mellom København, Stockholm og Oslo 14 ganger på hver av rutene. I Norge er det fra Oslo forbindelse til Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand og Kristiansund satt opp 11 avganger til hver by gjennom uken.

Tromsø, Ålesund, Bodø og Bardufoss får 12 avganger fra Oslo hver, mens til Trondheim er det satt opp 26 flyvninger gjennom uken. Forbindelsen mellom Tromsø og Longyearbyen får tre avganger, Oslo til Stavanger 18, og Oslo til Bergen 26.

I tillegg er det tre avganger til Alta, en avgang til Lakselv og seks avganger til Molde. I følge Routes Online vil det også være avganger mellom Trondheim og Bergen samt til Bodø.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer