Hangar.no
Foto: OSL

Nå har Oslo Lufthavn fullført jobben med å legge 85.000 tonn asfalt

I hele sommer har Oslo Lufthavn brukt ukene flittig på å rehabilitere en av flyplassens rullebaner. Det er den østre rullebanen som har fått nytt dekke med asfalt.

I følge en pressemelding fra Oslo Lufthavn er det gått med hele 85.000 tonn med asfalt for å fullføre asfalteringen av hele rullebanen. I tillegg har det blitt montert ned 950 banelys i bakken.

Mens rullebanen har vært stengt, har det meste av trafikken måtte bli avviklet fra den vestre rullebanen. Fra søndag 11. august var det igjen klart for mottak av fly på den østre banen.

Det er Veidekke som vant konkurransen om oppdraget etter tildelingskrav som innbefattet pris, kompetanse og kvalitet. Oppdraget Oppdraget omfattet fjerning av eksisterende asfaltdekke og legging av nytt dekke i 45 meters bredde og 2 380 meters lengde.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer