Hangar.no
Foto: M2.se

Nå kan du kjøpe egen flyplass i Sverige – Med på kjøpet får du hangar og egen villa

Har du alltid drømt om din egen flyplass? Nå kan du kjøpe dette i vårt naboland Sverige. Kattleberg Airport som ligger i Älvängen rundt 25 minutter utenfor Gøteborg.

Med en egen rullebane, to flyhangarer, får du også med en rosa herskapsvilla og flyverksted.

Rullebanen er på 440 meter med asfalt og 260 meter med gressunderlag. Her kan det lande fly opp til en DC-3 om det skulle melde seg som behov. Det er den svenske meglerkjeden M2 som har fått det spesielle oppdraget med å selge flyplassen.

Slik presenteres flyplassen fra megleren – Video: M2

Du lurer kanskje allerede på har du råd til dette? Vel skulle du ha 17 millioner svenske kroner liggende under madrassen, eller som sparepenger i banken er det bare å kaste seg i bilen og kjøre til Gøteborg. Tomten er på to mål og selve flyplassen er bygget i 2003.

Skulle det friste er det også en lang listen med ekstrautstyr som medfølger. En traktor, lift, verkstedsutstyr, motorsag, truck og utstyr for å rydde bort snø for å nevne noe. Den største hangarene er på 500 kvadratmeter med en takhøyde på syv meter.

Bolighus, eller terminalen om du vil følger også med. Foto: M2
Rullebanen som er del av flyplassen. Foto: M2

Andre nyheter

SAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet

Ryanair legger ned base på Stockholm Skavsta

Hans Olav Nyborg

Norwegian bekrefter: Selger seg ut av Argentina

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer