Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nå kaster europeiske flyselskap seg over Kanariøyene

Både Storbritannia og Tyskland har valgt å gjøre Kanariøyene grønne, noe som har fått flyselskap til å flokke seg rundt rutene til de spanske øyene.

Tyske Eurowings var først ut med å tilby flyvninger til Gran Canaria og Tenerife og de andre øyene. Rutene starter opp 1. november med retur 7. november. Samme dag valgte britiske myndigheter å også gjøre øygruppen grønne, noe som har fått både JET2, Ryanair og easyJet til å kaste seg rundt for å tilby flyvninger til Spania.

Den greske øya Mykonos og Maldivene er også åpnet opp for reisende fra Storbritannia.

Flyselskapet Jet2 har annonsert sine ruter til Spania i mediene med «The Canaries are back!».

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer