23.7 C
Oslo
08/08/20
Hangar.no
BEGGE FOTO: HANS OLAV NYBORG

Nå skal selskapet gjenoppstå for fjerde gang

Mange husker nok flyselskapet Air Italy, som i flere omganger har operert i det italienske markedet. Air Italy ble etablert i 2005, så ble det slått sammen med Meridiana Fly i 2011, dette selskapet ble så i 2017 kjøpt opp av Qatar Airways, og i februar 2020 var det konkurs og slutt på driften. Eller var det det?

Nå er grunder bak Air Italy tilbake i 2005 på trappene med ett nytt selskap, Italian Airways. Selskapet ble registrert i mai måned hos EU, og bak planene står mannen som heter Giuseppe Gentile, han som opprinnelig startet Air Italy i 2005.

Selskapet skal operere ut fra Bergamo-flyplassen ved Milano, og det med Embraer-fly med 100 seter i kabinen. Målet er en rekke regionale ruter i Italia inkludert Sardinia, skriver OneMileAtATime.

Når selskapet kommer seg i luften og om det vil skjer gjenstår å se.

Andre nyheter

Nytt flyselskap vil leie opp mot 20 fly de neste månedene

Hans Olav Nyborg

Virgin Atlantic ber om beskyttelse mot kreditorer

Hans Olav Nyborg

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer