Hangar.no
Foto: BER

Nå skal tysk skandaleflyplass endelig åpnes – Ni år etter ferdigstillelse

Den nye tyske storflyplassen i Berlin, BER, har nå fått sin endelige åpningsdato satt. 31. oktober 2020 skal flyplassen som er blitt en gedigen skandale og flause for Tyskland, endelig åpnes. Det skjer ni år etter at den egentlig sto ferdig og skulle ha åpnet.

Tyske myndigheter har bestemt at datoen nå skal opprettholdes og flyplassen skal endelig åpnes.

LES OGSÅ: BERLINS SKANDALEFLYPLASS FULLFØRER TERMINAL 2 – ÅPNER NESTE ÅR

Det var opprinnelig i mars 2011 at flyplassen skulle åpnes, men den ene skandalen i byggingen av terminal og rullebaner dukket opp. Til slutt var det mer som var galt en rett i forhold til hvordan bygget var konstruert. Det var feil på alt fra sprinkleranlegg, TV-skjermer, bagasjeanlegg, innsjekkingsskranker, rullebanene var konstruert feil og en liste på flere tusen punkter har sørget for forsinkelser og bytte av utbygger flere ganger.

LES OGSÅ: 11.519 MANGLER PÅ SKANDALEFLYPLASS I BERLIN

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer