Fra og med tirsdag 13. desember styrker vi nyhetstilbudet på Hangar.no, og gir deg også luftfartsnyheter fra nyhetstjenesten NTB.

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå som med sine journalister og fotografer leverer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier.

-Dette er et fint supplement til våre andre nyhetssaker fra luftfarten, og vil klart styrke vårt tilbud ikke minst fordi vi kan være raskere ute med siste nytt fra luftfarten når det skjer hendelser som vår redaksjon er for liten til å kunne håndtere, sier ansvarlig redaktør for Hangar.no, Hans Olav Nyborg.

Det vil i utgangspunktet bli abonnenter som vil kunne nyte godt av nyheter fra NTB, mens noen av sakene vil være åpne for alle våre lesere.

-Vi håper at dette skal være til glede for våre lesere, og selvsagt ett supplement til våre andre saker som vi produserer selv, dette er en god julegave på forskudd for våre abonnenter i tillegg til at vi kommer med ett par andre go’biter før selveste julaften legger Nyborg til.

Alle artikler som er produsert av NTB vil være tydelig merket med dette slik at du som leser kan se hvor saken er kommet fra.

ANNONSE
Forrige artikkelSwiss bytter ut Airbus A340 med Airbus A350
Neste artikkelFraktselskaper popper opp i Japan