14.1 C
Oslo
04/07/20
Hangar.no

Nær 1600 SAS-ansatte må gå i Danmark

Flyselskapet SAS velger å sende ut oppsigelse til 1593 ansatte i Danmark. Planen var å si opp 1700, men selskapet har klart å redusere antallet noe melder DR.dk.

1420 fulltidsansatte er blant de som nå mister jobben i Danmark. Selskapet velger å si opp 176 piloter, 684 kabinansatte, 586 bakkeansatte, 96 i teknisk avdeling og 51 i selskapets administrasjon.

I følge SAS er det hos medlemmene i fagforeningen CAU at det nå svir mest med hele 684 ansatte som mister jobben. I Sverige mister 1900 ansatte jobben og i Norge er det rundt 1300 fulltidssansansatte som skal bort.

Andre nyheter

SAS mottok sitt fjerde Airbus A350

Hans Olav Nyborg

Norwegian konverterer om mer gjeld til aksjer

Hans Olav Nyborg

Ny nedtur for Boeing – Leasingselskap kansellerer 30 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer