-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nær 300.000 rammet av streiken – over 500 kanselleringer onsdag

SAS-streiken har vart i snart fem dager, og foreløpig ser det ikke ut til å bli noen snarlig løsning på streiken. Det melder flere medier, blant annet NRK.

Onsdag 1. mai er foreløpig 504 avganger kansellert, og 47.000 passasjerer rammes av dette.

Med de fleste av SAS-flyene på bakken og daglig milliontap, er også SAS-sjef Rickard Gustafon bekymret over situasjonen. I en pressemelding uttrykker konsernsjefen:

«Jeg er dypt bekymret over at pilotforeningenes streik ikke er løst, men fortsetter å ramme våre kunder».

Norwegian setter opp ekstra avganger

Tidligere denne uken skrudde Norwegian opp prisene på flere ruter på strekninger som også trafikkeres av konkurrenten SAS. Tirsdag meldte Norwegian at de har satt opp flere ekstra avganger innenriks både onsdag, torsdag og fredag. I tillegg er noen ekstra avganger satt opp mellom Oslo og København.

I pressemeldingen skriver selskapet:

«På grunn av stor pågang og for å fortsette hjelpe passasjerer som ikke kommer seg til sin destinasjon har Norwegian satt opp flere ekstra flyvninger onsdag, torsdag og fredag».

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer