Foto: Hans Olav Nyborg

Icelandair fløy 298 000 passasjerer i mars, som er en økning på 27,3 prosent fra februar. Det islandske flyselskapet fortsetter å se en økning i sine passasjertall og for mars hadde flyselskapet en betydelig økning i reisende via Island. Det tilsvarer en vekst på 25 prosent fra mars i fjor.

– Vi fortsetter med sterke trafikktall og en god økning i passasjertrafikken sammenliknet med mars i 2023. Trafikktallene er påvirket av påskeferien og at mange reisende dro uvanlig tidlig på påskeferie i år. I løpet av måneden så vi en økning på 50 prosent i antall via Island-passasjerer, mens antall passasjerer som fløy til Island økte med 4 prosent, sier Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair.

I mars reiste 39 prosent av passasjerene til Island, 34 prosent var via passasjerer, 19 prosent reiste fra Island og 8 prosent reiste innenfor Island. Flyselskapets punktlighet var på 88,5 prosent, som var en økning på 4,7 prosentpoeng fra mars 2023.

– Våre økte passasjertall underbygger fleksibiliteten til rutenettverket vårt, hvor vi kan tilpasse kapasiteten og salgsinnsatsen etter utvikling i etterspørselen og hvor den er størst. Vi opprettholder også vår punktlighet, og suksessen er takket være den utmerkede innsatsen til våre ansatte, sier Bogason

ANNONSE
Forrige artikkelTester ut bruktbutikk på Oslo lufthavn
Neste artikkelMarkerte at DAT har tatt over Røros-ruten