Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg
Norge

Nær 3,5 millioner reisende for Norwegian i juni

Flyselskapet Norwegian fraktet nær 3,5 millioner passasjerer i juni måned. I følge selskapet er dette en økning på 14 prosent i forhold til 2017.

– Kapasitetsveksten er fortsatt høy, men i tråd med strategien er den nå i ferd med å avta noe sammenliknet med tidligere måneder. Etter en lang periode med sterk vekst vil vi fremover kunne høste av det vi har sådd, noe som vil gagne kunder, ansatte og aksjonærer, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Inntektene for selskapet per passasjerkilometer, Yield, falt med rundt to øre i juni, sammenlignet med samme måned i fjor. Inntjeningen var på 42 øre i år.

Selskapet opererte 99, 4 prosent av sine oppsatte flyvninger forrige måned. 70, 9 prosent av disse fløy på oppsatt tid eller innen 15 minutter etter dette.

Mens Norwegian fraktet  3. 4 millioner passasjerer i juni, hadde Ryanair 12,6 millioner passasjerer. Wizz Air hadde 3,029 millioner og easyJet hadde totalt 7, 9 millioner reisende i sine fly. SAS har ikke sluppet sine tall for juni enda. 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Krever at SAS endrer vilkårene til ny tjeneste

Ansatte på Oslo Lufthavn kan måtte betale 10.000 for å parkere

Hans Olav Nyborg

Skal fly 50 tonn laks fra Evenes i uken – Vil unngå lastebiler til Oslo

Hans Olav Nyborg