Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nærmer seg konklusjon rundt åpning av Moss Lufthavn på Rygge

Jotunfjell Partners har stadig utsatt fristene for å konkludere med om Moss Lufthavn på Rygge skal gjenåpnes i 2020. Nå nærmer på nytt siste frist som selskapet har gitt seg, selv, medio august måned.

I følge Moss Avis er dette den fjerde fristen som er satt av selskapet for å ta en avgjørelse rundt oppstarten av flyplassen igjen.

Jotunfjell Partners har gått ut til et tjuetalls flyselskap og forhørt seg om å etablere ruter til Moss. Driftsselskapet ønsker ikke å satse alle pengene på ett selskap, men ønsker fortrinnsvis å få inn flere aktører.

Til Moss Avis sier Espen Ettre i Jotunfjell Partners at det er mange detaljer som må på plass, før nye avtaler med flyselskapene er i orden.

Selskapet tror halvparten av inntektene på flyplassen vil komme fra taxfree-salg. 

Andre nyheter

Flyskammen i Norge varte fra 1.6.19 til 31.8.19

Hans Olav Nyborg

Skal fly Icelandair 757 verden rundt for National Geographic

Hans Olav Nyborg

Leier ut nye Embraer til Finnair

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer